Waarom een aura en chakra behandeling?

Dit is een krachtige aura- en chakra healing waardoor jouw natuurlijke polariteit en levenskracht weer wordt geactiveerd. de sessie zal zich richten op het opnieuw afstemmen op je oorspronkelijke essentie, je hart en natuurlijke polariteit. 

Tijdens de behandeling worden er middels energetische aanraking in het energieveld om je heen energetische blokkades weggehaald. De energiestroom wordt hersteld en je kan dit ervaren als meer innerlijke rust, energie en balans in jezelf. 

Het zal je helpen bij het transformeren en loslaten van het opgehoopte trauma en de energetische toxiciteit die zich in je lijf en auraveld heeft vastgezet, waardoor uiteindelijk een staat van hoger vibrerende gelukzaligheid en levendigheid kan terugkeren.

De behandeling laat je opnieuw verbinden met je fysieke en energetische lichaam, via een reeks krachtige bewegingen die je in staat stellen je op te laden en diep te ontspannen. je ontvangt een grote hoeveelheid helende energie. omdat de energie erg intuïtief van aard is, zal het in je worden geïntegreerd waar dit het meeste nodig is. 

De sessie is zowel een verbale als energetische overdracht. Waarbij je voor de sessie de mogelijkheid hebt om mij vragen te stellen, hierna zal ik beginnen met de energetische transmissie. 

Wat je kunt ervaren

Een gevoel van kalmte en aarding.

Meer bewust ervaren van de gevoelens en sensaties van je eigen lichaam en energie.

Verbeterde fysieke vitaliteit, levenskracht en flexibiliteit

Een diepe opening van je mannelijke en/of vrouwelijke essentie.  

Verwijderde energieblokkades die het vermogen van je lichaam om vrij te bewegen niet meer beperken.