Wil jij meer verbinding met jezelf?

Zit je veel in je hoofd en mis je het contact met je lijf en gevoel?

Wil jij meer verbinding met jezelf en met anderen? Wil jij meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam? Wil jij ook meer energie, helderheid, focus en ontspanning? Wil jij loskomen van het verleden en vanuit kracht en zelfvertrouwen je eigen leven leiden. Wil jij meer in beweging komen en bewustzijn krijgen op wie jij bent en wat jij werkelijk wilt?                                                                               

Dan kan lichaamsgerichte therapie jou helpen. In mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heb ik ervaren wat de kracht van lichaamsgericht werken is. Hiermee ondersteun ik jou de verbinding met jezelf te herstellen en te houden. Ik laat je kijken naar wie jij ten diepste bent, laat je ervaren waarin jij jezelf onbewust belemmert en laat je beseffen dat je keuzes hebt in je gedrag, zodat je weer voelt hoe het is om echt te leven.

Lichaamsgericht betekent dat we met name het lijf gebruiken als ingang bij klachten en
problemen. Het hoofd is heel slim en zeer vaardig om gedrag en oordelen in stand te
houden, om alles bij het oude te laten. Om echte verandering teweeg te brengen kan het
daarom effectiever zijn om ons hoofd buiten spel te zetten door de focus op het lichaam te leggen. Het lichaam kan waardevolle informatie geven over wat er speelt en hoe het werkt in jouw gedachten en in jouw gevoelswereld. Je lijf kan je meer inzicht geven in datgene dat je tegenhoudt, beperkt of beangstigt en wat je nodig hebt om dingen anders te gaan ervaren of doen.

Als jij alles hetzelfde laat, dan verandert er nooit iets. Maar wil je leren, voelen en leven, dan bieden mijn sessies je een waardevolle ondersteuning op jouw pad en nodig ik je van harte uit! Ik werk zowel vanuit Groningen, Drenthe en Friesland. 

“Het is erg fijn om sessies bij Niravo te doen. Door lichaamsgerichte oefeningen en meditaties te doen, word ik er weer van bewust wat mijn lichaam te vertellen heeft en het is ontzettend fijn om stukken met iemand te kunnen delen. Ik realiseerde mij opnieuw dat het van belang is om in je lichaam te  zakken en te vertragen. Uit het hoofd in het lijf”

                                       – Bas