Agenda

DE WEG NAAR JE ESSENTIE

Wil je echt een sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling?

Deze speelse maar diepgaande training biedt een veilige bedding voor de ontmoeting met jouw innerlijk kind én het versterken van de volwassene die je nu bent.   

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen – en vaak negatieve – overtuigingen die je in de kindertijd hebt opgedaan en die jou als persoon mede hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je manieren van denken en reageren ontwikkeld die niet meer passen bij wie je werkelijk bent. Het zijn mechanismen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu kunnen tegenwerken, bijvoorbeeld in werk of relaties. Het goede nieuws is dat je nu als volwassene een keuze hebt!

In deze ervarings- en lichaamsgerichte training ontdek je hoe je steeds meer los kunt komen van oude overtuigingen en overlevingsstrategieën én hoe jij steeds meer jouw eigen wijze weg kunt gaan als de volwassene die je nu bent! Je verdiept je inzicht in de patronen waardoor je vastloopt en onderzoekt hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je leert over hoe overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. 

Je leert dieper te voelen in jezelf, en leert te gaan van ‘bedenken vanuit je hoofd’, naar voelen wat wezenlijk voor je is, zo kom je tot meer authenticiteit en autonomie. Je leert hoe je jezelf meer bewust kunt ervaren om zo te ontdekken wat jij werkelijk nodig hebt en wat jou ondersteund daarin!

Je in een groep begeven heeft ook een meerwaarde. Zo stimuleren we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de aanwezigheid van anderen. In een groep vind je herkenning, ontmoet je mensen met dezelfde ‘uitdagingen’, die echt begrijpen wat je voelt en vind je voorbeelden van hoe anderen met dezelfde uitdagingen omgaan.

Elke Do. ochtend vanaf 11 april t/m 23 mei.  

Opgave bij: contact@sednaherstelacademie.nl 

MANNENCIRKEL

OP EEN DIEPER NIVEAU JE MANNELIJKHEID ERVAREN

De mannencirkel is voor mannen die op een ontspannen wijze contact willen maken met zichzelf. Die ‘uit de ban’ van hun verleden willen loskomen en weer vanuit hun essentie en kracht willen gaan leven. Die willen ontdekken waar hun verlangen ligt en de inspiratie naar uitgaat, en wat er voor nodig is om daar meer invulling aan te geven in het leven.

In de mannencirkel helpen, ondersteunen en bekrachtigen we elkaar om je mannelijke essentie op de diepste wijze te transformeren. Het is de plek voor mannen die op zoek zijn naar een plek waar ze op een regelmatige basis contact kunnen maken met anderen op dit pad.

Wat je krijgt

2 x een 2 uur durende groepsbijeenkomst per maand.

Verbinden met andere mannen die een gelijkwaardig pad bewandelen.

Specifieke persoonlijke begeleiding binnen de groep om alle aspecten van jouw ontwikkeling en groei als man te ondersteunen.

De groep stelt je in staat om specifieke vragen te stellen met betrekking tot je ontwikkeling, om te delen en uit te drukken wat echt op je hart ligt. Je wordt ook aangemoedigd om deel te nemen door jouw eigen vragen te stellen, en door de andere mannen in de groep aan te spreken en/of te steunen wanneer ze iets delen.

Wat je moet weten

De groep komt twee keer per maand bijeen op woensdagavond van 19.30 t/m 21.30.

Data: 17 april. 1, 15, 29 mei. 12, 26 juni.

De kosten bedragen € 20,00 per keer.

Enkele thema’s die aan bod komen zijn

Wat is er nodig om jouw volledige mannelijke potentieel te ontwikkelen?

Kracht en autonomie (werken met woede)

Werken met de mannelijke archetypen

Familieopstellingen en systemisch werk

Meditatie en spirituele bewustwording

Energetische polariteit begrijpen, balans tussen jouw innerlijke man en vrouw

Schaduw en verslaving

Kwetsbaarheid en schaamte

Passie en werk

Vrouwen, relaties, seksualiteit en partnerschap, wat is echte intimiteit?

Praktische technieken om diepere polariteit en energetische potentie te ontwikkelen, waaronder lichaamswerk, breathwork, kundalini bodywork, bio energetica en actieve meditaties.

“Wat ik het meest waardeer tijdens de Mannencirkel is de veilige sfeer, de openheid en kennis en ervaring van Niravo. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk en heel fijn dat we dit in zo’n fijne groep kunnen doen. Het vertrouwen en de kwetsbaarheid hebben me geholpen om meer in verbinding proberen te komen en me hierover open te stellen”

                                                                                                               – Rutger

Voor opgave of informatie: . Telefonisch contact en kennismaking is altijd mogelijk.

niravodenheijer@gmail.com

FAMILIEOPSTELLINGEN

Familieopstellingen is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen. We werken met opstellingen als een soort ‘foto’ van jouw innerlijke beeld.

Vaak hebben mensen van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. Met de systemische manier van kijken benader je de situatie vanuit een ander perspectief, je systeem van herkomst.

Je familie is het eerste ‘systeem’ waar je onderdeel van uitmaakt. Hedendaagse knelpunten of problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen gewoontes, ideeën en overtuigingen. Soms van generaties lang. De systemische benadering kan je helpen meer je eigen weg te gaan. Resultaat, meer in je kracht komen, meer greep op je leven krijgen en meer helderheid.                     

Tijdens deze avond is er ruimte voor twee opstellingen. Dat wil zeggen dat er twee personen zijn die een thema en/of vraag kunnen inbrengen waar we naar zullen gaan kijken. Dit doen we mede met behulp van de aanwezige representanten die de rol van iemand op zich kunnen nemen tijdens een opstelling.                       

Degene die een thema en/of vraag inbrengt en waar we mee zullen gaan werken betaalt voor deelname € 75,00. Representanten betalen voor deelname € 25,00.

Het blijkt vaak dat ook de representanten veel profijt kunnen hebben van de helende kracht van wat er gebeurt tijdens een opstelling en/of door een groeiend inzicht in hetgeen zich tijdens een opstelling ontvouwd.

Donderdag 18 april. 19:00 t/m 22:00. De Bloeiende Lotus. Groningen. Noorderhaven 57. 9712 VJ. Groningen.