Persoonlijke Coaching Groningen

Als gediplomeerd lichaamsgericht (psycho) therapeut en opgeleid bij het Aumm instituut, loop ik een tijdje met je mee op jouw pad om je de tools aan te reiken die jou zullen helpen weer in je lijf te komen en niet meer vanuit je hoofd te (over)leven. 

Lichaamsgerichte psychotherapie is voor mensen die op een ontspannen wijze contact willen maken met zichzelf. Die ‘uit de ban’ van hun verleden willen loskomen en weer vanuit hun essentie en kracht willen gaan leven. 

De individuele sessies die ik op verschillende locaties in Groningen, Drenthe of Friesland aanbied, bieden jou de ruimte om in de gelaagdheid van jouw eigen ervaringen nieuwe en onverwachte wendingen te ontdekken, om te ontdekken wat er werkelijk toe doet en zo jouw eigen magie te creëren.

Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we namelijk allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kindsdeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd! Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden. 

We onderzoeken tijdens de sessies dus de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je maakt dan slechts contact vanuit jouw persoonlijkheid, en laten je echte essentie onbenut, je overleeft dan vanuit je hoofd, in plaats van werkelijk te leven, en vanuit je hart.   

Het is belangrijk om te begrijpen waar je problemen vandaan komen, te erkennen wat je gemist hebt en dit gemis te doorvoelen. Als je bijvoorbeeld werkelijk verdriet hebt om wat je hebt gemist, of boos kunt worden om wat je is aangedaan kom je tot een rustpunt en kun je verder.   

Je zult merken dat de potentie en kwaliteiten waar je mee op deze wereld kwam, daar nog steeds onder schuilgaan en dat je misschien het contact daarmee verloren bent, maar dat dat niet weg is, je essentie is bewaard gebleven! 

“Wat ik het meest gewaardeerd heb tijdens de sessies was de veilige sfeer, de openheid en kennis en ervaring van Niravo. Het vertrouwen en de kwetsbaarheid hebben me geholpen om veel meer in verbinding met mezelf te komen en me open te stellen”

                                                                                                              – Jean Paul